Saturday, 27 October 2012

Assalamualaikum :D

                                                  Yang pakai tudung warna pink tuu :) Cun :D


Comel kan kan ? :D

Nak tau tak pasal nama 'Shazira Samredzhar' ? Okay kita btw okay :) Ni gambungan nama daripada saya dan dua orang senior saya . Sejak kebelakangan ni ktwg rapat sangat , entah lahh macam mana bolehh rapat :) Seriously happy dapat kenal dorang . Happening gila , tapi diorang takde dah sekarang niy cause diorang form 3 . Saya doakan dorang boleh stay maktab tgs for next year , aminn . Lagi satu kami jugak dikenali sebagai keluarga kera yang happy ! Hheh , saya anak kera yang comel *koya* kak tasha pulak mama kepada saya dan kak hawa jadi tuan punya kera2 ni :) Happy kan kan :D Setiap hari ktwg lepak , miss that moment . Kaylahh byee . ILY :*



Hey , lama dah tak share citer . Blog pun dah berhabuk --' Hmm , okay . Firstly kita nak cakap pasal kawan talam dua muka . Memang malang lahh siapa dapat kawan macam tu kan . Situasi niy berlaku pada diri aku . Memang perit sangat . Dulu ktwg satu group tapi sampai sekarang ktwg tak bertegur . Setiap hari aku dengan roomate aku check fon dia . Kutuk punya best . Aku pun boleh terpengaruh -,- Kay dah lahh tu jelahh aku nak citer . Malas nak taip panjang2 , buat sakit hati , serious . Aku harap dia dapat berterus terang dengan aku apa yang dia tak puas hati ngan aku , insyaAllah :)

Sunday, 13 May 2012




Niy Bella Zahari ..Dye comeyy kann ? *kenyit-2
Dye baek sangad ngan kite .. ari tu dye bagi kite MARS . 
Kbaii ,
Koy cayunk aokk :*

Monday, 5 December 2011

Azira Rahized




Kite tak reti sangat lahh pkai shawl niy . Mulut gedik >.< *abaikan




Friday, 2 December 2011

g-ra cayunk & rindu sume cikgu sk clifford .. :))

CAYUNK SIR NAZRUL .

   
ni sir nazrul ..ni salah satu cikgu yg ak sayang ..bile engat balik ape yg berlaku kat kelas,ak rindu sangat dekat rotan ..bile kene rotan je,ak tros meronta-2 mcm cacing kepanasan..haha..sume kat klas ak gelak..ak nk dengar lagi ketawe dorang tu .. ak rse rindu sangat ...ak jugak nk dengar sir nazrul buad lawak versi kelantan ..bile teringat balik,tu lhaa memori paling indah ..ak x kan lupe kan sir nazrul sampai bile-2 ..


CAYUNK TEACHER ZUBAIDAH ..


ni jugak salah satu cikgu yg ak paling syg..nme cikgu ni,teacher zubaidah..mule-2 ak kenal teacher ni garang sangat..haha..mase on the way ke klass ktwg,ktwg sume senyap..buad bace buku ..(buad baekk)..ak suke sangat bile teacher senyum ..hati ak tibe-2 rse tenang ..bile time result pekse jep,mesty sume org menggeletar sbb takot kene rotan ..ade mse tu turn ak kene rotan ,muke ak mule pucat,pastu ak tros pejam mate ..bile kene ..fuh ...!!
..pastu mule lhaa gosok-2 tangan tu ..haha..bile engat balek ,rse nk agy pon ade .ak rse korang pon pernah ade memori yg manis ngan pahit mase kat skula kan ? 


CAYUNK USTAZAH ROHAYATI ..

 ni ustazah rohayati..ustazah lhaa banyak bagy dorongan kat ak ..mse nk dekat exam,ustazah lhaa yg banyak bgi dorongan kat ktwg..bile ak tengok senyuman yg amat manis , ak rse sangat hepy..bile ade mende yg salah ak buad,ustazah lhaa bayak mengingat kan ak ..ak engat lgi pesanan ustazah.."bile remaje nnty,jge lhaa diri baek-2..jge maruah keluarge.." ...semoge pesanan tu x kan hilang dalam hidop ak ..ak akan sentiase engat pesanan tu ..amin .. 


CAYUNK CIKGU SUHAYATI..


ni cikgu suhayati ..cikgu ni baekk sangat ..waktu dalam makmal sains,g-ra dok depan cikgu..bile tak siap keje skula je..mesty g-ra sorok-2 kan buku tu ..haha.. mse perpisahan ta0n 6,g-ra salam lhaa ngan cikgu ..mse salam tu,cikgu tepuk belakang g-ra dengan lembut lalu ckp ,jage diri baek-2..hurm .. :'(

*sebenar nye ade lagi cikgu..tapi x de gambaa lhaa..soey lhaa ..:))

sedih lhaa awak !

 
 
ntaa lhaa rase mcm sedeh sangat ary ni .. ak rse ak mcm org boleyy dipergunekan jep ..
ntaa lhaa nape .. nape lhaa org yg ak sayang selalu ade halangan ..
tadyy ak baru dengar citer ade org kutuk-2 dye ..
siap ade anti-2 agy ..dah-2 lhaa korang kutuk tu ..kan kutuk tu berdose ..cube pikir seket ..
klo x puas aty ckp FACE TO FACE boleyy tak ? 
ak pulak rse mcm serba salah skunk ni .. hurm