Saturday, 27 October 2012


Hey , lama dah tak share citer . Blog pun dah berhabuk --' Hmm , okay . Firstly kita nak cakap pasal kawan talam dua muka . Memang malang lahh siapa dapat kawan macam tu kan . Situasi niy berlaku pada diri aku . Memang perit sangat . Dulu ktwg satu group tapi sampai sekarang ktwg tak bertegur . Setiap hari aku dengan roomate aku check fon dia . Kutuk punya best . Aku pun boleh terpengaruh -,- Kay dah lahh tu jelahh aku nak citer . Malas nak taip panjang2 , buat sakit hati , serious . Aku harap dia dapat berterus terang dengan aku apa yang dia tak puas hati ngan aku , insyaAllah :)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum ..
da teng0k ?
ape tunggu lagi ,komen la ..
satu p0n jadi la .