Saturday, 27 October 2012

Assalamualaikum :D

                                                  Yang pakai tudung warna pink tuu :) Cun :D


Comel kan kan ? :D

Nak tau tak pasal nama 'Shazira Samredzhar' ? Okay kita btw okay :) Ni gambungan nama daripada saya dan dua orang senior saya . Sejak kebelakangan ni ktwg rapat sangat , entah lahh macam mana bolehh rapat :) Seriously happy dapat kenal dorang . Happening gila , tapi diorang takde dah sekarang niy cause diorang form 3 . Saya doakan dorang boleh stay maktab tgs for next year , aminn . Lagi satu kami jugak dikenali sebagai keluarga kera yang happy ! Hheh , saya anak kera yang comel *koya* kak tasha pulak mama kepada saya dan kak hawa jadi tuan punya kera2 ni :) Happy kan kan :D Setiap hari ktwg lepak , miss that moment . Kaylahh byee . ILY :*


No comments:

Post a Comment

assalamualaikum ..
da teng0k ?
ape tunggu lagi ,komen la ..
satu p0n jadi la .