Wednesday, 30 November 2011

saya rinduu sangat kat kawan .. :'(

Sejujur nye g-ra cakap,g-ra rinduu sangat kat korang ni..
bile g-ra teng0k gambaa kite bertige,g-ra rse sedeh sangat ..cube engat kenangan kite dulu ..kite suke sangat   main kejar-2 tu kan ?..bile teringat  waktu tu ,rse macam nak lagy je ..anyway,g-ra harap korang success dalam hid0p..korang kene tau ,dalam hid0p g-ra tak kan lengkap kal0 korang tak ade dalam hid0p g-ra ..G-RA CAYUNK KORANG ..MUAH-3..<3
SOLEHAH, G-RA & ALA forever ..



No comments:

Post a Comment

assalamualaikum ..
da teng0k ?
ape tunggu lagi ,komen la ..
satu p0n jadi la .